19.11.2012

" I've had enough, I'm not a freak "

Taas vain tylsää asupostausta, plääh. Kynsien lakkaukskin jäi tänään puolitiehen, kun tajusin etten ehdi/jaksa alkaa koristelemaan näitä. Huomenna sitten.
Ulkona on liian kylmää ja omassa huoneessa kuvaaminen kyllästyttää, joten käytin "upeita" kuvanmuokkaustaitojani, hah.

6 kommenttia:

 1. kun kattoo sun lookbookin postauksia niin oot lihonut 27 päivässä varmaan kaksinkertaiseksi, ainakin reisistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vieläkään osaa vastata tähän.
   Siltä mustakin tuntuu.

   Poista
 2. HAISTA PASKA ANONYYMI. Oot nykyää tosi kaunis, mutta vieläkin niin superpiäni. Sä oot vähän jo parantunu fyysisesti mut paljon on viel tehtävää.. Älä kuuntele tollasii kommenttei.!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh. Vaikka olen monelta taholta kuullut, ettei tuo ole oikeassa, niin silti tukeudun vain siihen yhteen negatiiviseen mielipiteeseen.
   Mutta kiitti, yritän olla kuuntelematta.

   Poista
 3. Pidätkö arkisin yleensä hameita? Silloin kun käytät housuja, niin millaisia yleensä (legginssit,farkut...)? Sulla on ihana tyyli ja kauniit hiukset! Tässä kuvassa ne näyttää tummemmilta kuin ennen, ootko värjännyt vasta? Jos et oo, niin tollanen tummanruskee (ei kuitenkaan musta) sopis sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameita, mekkoja, shorteja tai legginssejä eniten. On mulla parit farkut ja yhdet housut, mutta niitä tulee pidettyä harvemmin, lähinnä sillon kun ei keksi muuta tai jotain, ja sillon on kyllä tosi tylsä olo.
   Mutta kiitos ihan hirveesti! ♥
   En oo värjännyt tosi pitkään aikaan, tänään laitan sellasta sävyttävää mömmöä päähän jos sais tätä päätä vähän paremman näköseks...tossa oli varmaan vaan sitten jo pimeämpää tai jotain. Mutta tummanruskeeta mä meinasinkin laittaa, blondeja kaipaan ihan hirveesti mutta se kulutti niin paljon hiusta :c

   Poista