24.3.2013

aztec


Huomaa kyllä, etten pahemmin harrasta käsin koristelua... Pitkään on ollut suunnitelmissa tehdä mustavalkoiset aztec-kynnet, ja eilen illalla ne sitten väkersin. Ei ne niin siistit ole kun olisin halunnut, mutta muuten oon ihan tyytyväinen!

Wild and Grazy - Montana
Orly - Liquid Vinyl
+ Flormar Mattifying Top-Coat


Riittääkö teidän hermot pienten kuvioiden näpertämiseen?

8 kommenttia:

 1. Kivastihan nuo on onnistunu!(: Eilen just pari tuntia näpertelin maaleilla kynsiä Sanna Taran kilpailuun.. Huh!

  VastaaPoista
 2. Kiitos:3 Mäkin harkitsin osallistumista siihen, saa nähdä jaksanko..;o

  VastaaPoista
 3. vähän noi kynnet on hienot! mul ei ikinä riittäis kärsivällisyys tollaseen pikkutarkkaan lakkaukseen, mut kaikkee muuta kynsienlaittoa rakastan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! heh, vasemmalla kädellä maalaaminen kyllä pisti hermot suht koville.. onneks lakkailutapoja on miljoonia, joten ei haittaa vaikkei joku tyyli miellytäisikään!:)

   Poista
 4. Oooi ihanat, tykkään ihan hirveästi kaikista tollasista geometrisistä kuvioista. ♥ Ja kysymykseesi oma vastaukseni on kyllä, mutta kynsilakkailujen osalta hermot kestää vain kerran tai kaksi kokeilut, sillä koska kynsilakoilla on selvästi jotain mua vastaan, niin niistä ei yleensä tuu yhtään mitään... eli kynsien hoito ja lakkailu ei oikein oo mun juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän:'3
   äläs nyt vielä luovuta, sitkeää yrittämistä niin kyllä se palkitaan! tosin sä olet niin monilahjakkuus, että huh, löytyi jotain mitä et ehkä osaa! :p

   Poista