5.3.2013

lauantain miittinkiä !

Lauantaina tosiaan kokonnuttiin kahdentoista naisen voimin Mirjan luo Lohjalle höpisemään, syömään, testaamaan geelilakkauksia ja tietenkin ihastelemaan goodie bageja! Postausta saatte tosiaan vasta tänään, kun en ole kerennyt töiden takia aiemmin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö?

 Tällaiset ryysyt päällä olin liikkeellä, kuvaajana Sini, kiitän! Vaikka ilme onkin mitä on O.o

Näillä kynsillä mentiin, Jolly Jewels 112 pääsi testiin. Jotain nopeaa piti keksiä, ja näitä sainkin sitten liotella pois ennen geelilakkojen kokeilua.

 Tällainen porukka siis oli kasassa! Sini, Viveka, Juuli, Tea, Milja, Kirsi, Daniela, Marie, Meiju, Freya ja Mirja! Kaksi kuvaa, niin että Mirja sekä Freya pääsee kumpikin edustamaan ;)

Nyyttärimeiningillä mentiin, ihania herkkuja kaikki toi!

Sitten lahjapussien kimppuun!
Ja mitä omastani sainkaan;


Ihan uskomattomat goodie bagit, kiitos vielä kerran Mirjalle, joka nämä meille hankki!
Näistä olen kerennyt kokeilemaan Butter Londonia, ja ihastuin! BL:t lahjoitti Candy Shop, jossa on kaikki kyseiset lakat -40% alessa, eli 17€ --> 10,20€! Itse tilasin jo lauantai-iltana Disco Biscuitin, kun Milja sitä hehkutti ja katsoin swatchit..se on ihana ♥ 


Lisäksi saatiin yhteiseksi testiin Dependin Gellack -setti, jota sitten osa kokeili..


Aivan uskomaton ja ikimuistoinen päivä oli! Sovittiin jo alustavasti seuraavaa tapaamista kesälle, ja ehkä pienemmällä porukalla jo ihan lähiaikoina.. :) Ihania ihmisiä kaikki!

 
 "Otetaan susta kuva että tuut just noin sieltä verhojen välistä niin et sun kielikoru näkyy! Ja sit laitat tän sun blogiin"! -Sini

6 kommenttia:

 1. Olipa kivan oloinen päivä!
  Ja selitätkö tyhmälle, että mikä noiden 'goodie bagien' idea on, kun en ole aikaisemmin koskaan noista kuullut? Ja ylipäätään oliko miitti joku blogien välinen tmv.? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tosiaan, FB:n Uusimaalaisten kynsiryhmässä puhuttiin miitistä, Mirja sitten ilmoittautui järjestäjäksi ja 12 ensimmäistä jotka häneen yhteyttä otti, pääsi paikalle:) Ei siis tarvinnut olla omaa blogia, kunhan oli kynsistä kiinnostunut ja sitoutui ilmoittautuessaan sitten myös tulemaan :> Mirja otti yhteyttä kuulemma noin 80 eri paikkaan ja kyseli, olisivatko he kiinnostuneita sponsoroimaan miittiä, ja murto-osa sitten vastasi myöntävästi:)En sitten tiedä mikä varsinainen idea on, ne joilla on blogit kirjoittelee sitten omia rehellisiä mielipiteitään tuotteista ja yritykset saa mahdollisia uusia asiakkaita?

   Poista