2.7.2013

Butterfly wingsOon kokonaan unohtanut näiden kynsien julkaisun, ja muistinkin nämä vasta kun äsken järjestelin kuvia. Nää on yli kuukausi sitten tehdyt, mutta oon kyllä yhä vieläkin ihan tyytyväinen lopputulokseen!
Toki nuo viivat saisi olla siistimpiä ja ohuempia, mutta liukuvärjäys onnistui ehkä paremmin kuin ikinä ennen - siksi pelottikin lähteä sotkemaan siihen päälle enää mitään.

Mutta käytettyihin lakkoihin.
Color Club - Daisy does it
Color Club - Sparkle and Soar
+ Oumaxin musta ja valkoinen akryylimaali

Nettihän on pullollaan tutoja tällaisista "perhosensiipi kynsistä", joten mun on varmasti turha alkaa enempiä selittelemään :)
  

Mitähän sitä tänään keksisi kynsille, eilen illalla mulla paloi hermot kun tein lopulta kuudet erilaiset kynnet eikä mitkään onnistuneet. Tuttua?

4 kommenttia:

  1. Haluan tommoset kynnet!! Voisitko joskus tehdä sellasen postauksen tänne missä näyttäisit vaihe vaiheelta kuvin tai videon kautta näiden tai joidenkin muunlaisten kynsien lakkauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tottakai, kunhan jaksan nähdän sen vaivan:'D mutta vinkkinä, tutoja löytyy näistäkin tosiaan pilvin pimein ja varmasti parempina kuin mun tekeminä :p

      Poista