26.9.2016

varovainen paluu?

Yllätyin kun huomasin, että edellisestä postaus on kirjoitettu toukokuussa. Siitähän on ikuisuus!
Ensin oli kiireet koulun ja työn kanssa, ja sitten yht'äkkiä ei ollutkaan enää mitään.
Olen pitkittänyt kirjoittamista aivan liikaa, vaikka tätä blogia kaipaankin.
Ehkä "pieni" tauko on kuitenkin ollut ihan paikallaan - elämässä kun on ollut niin paljon muuta stressattavaa,
että olen sallinutkin osittain itselleni tämän hiljaisuuden täällä. En tiedä, loppuuko se nyt, vai jatkuuko edelleen. En edes tiedä onko siellä enää yhtään lukijaa - ja vaikka moni sanoo,
että kirjoittaa blogia vain itselleen, niin kyllä ne lukijat ja kommentit tekevät blogista blogin.
Kynsien lakkaamiseen ei jostain syystä ole ollut kesän aikana niin suurta intoa kuin yleensä - hävettää myöntää etten edes muista, koska olisin viimeksi istunut lakkailunurkkaani ja saanut pääni pökerryksiin lakkahuuruista. Ne ovat nysät, rumat eikä niitä tee mieli koristella.

Pää lyö tyhjää postausideoiden suhteen ja kirjoitustauko kasvaa päivistä viikkoihin ja kuukausiin.
Olen hyvä kehittämään kynnyksen aloittamiseen silloin, kun edellisestä kerrasta on pieni tauko - oli se sitten bloggaaminen, koulu tai salilla käynti. Kuitenkin mietin tätä varmasti joka päivä, suunnittelen hiljaa pienessä mielessäni.

Miten tämä kesä sitten oikein kului?
Olen seurannut vierestä Petruksen matkavalmisteluja ja perjantaina tuli jo neljä viikkoa siitä, kun saatoin hänet junaan kohti Kiinaa. (Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan enemmän matka halki Venäjän ja Mongolian ja opiskelu Kiinassa - tsek!)
Me ollaan seurusteltu noin 3,5 vuotta, joista yhdessä ensi kuussa jo kolme.  Koko tämä aika ollaan oltu tiiviisti yhdessä, joten ei ihme että ensimmäiset viikot  olivat todellakin vaikeita , mutta onneksi nyt jo helpottaa. Vähän. 

 

On vietetty pikkusiskon ylppäreitä, käyty purjehtimassa ja rapsuttelemassa possuja,
pelattu Pokemonia (yli 300km kävelyä/pyöräilyä takana! ) ja nautittu harvoista lämpimistä päivistä.
Suunniteltu tulevaisuutta, podettu matkakuumetta ja valmisteltu kotia uutta perheenjäsentä varten.
Itse olen pyöräillyt paljon ja tutustunut ihan uusiin paikkoihin tässä aika lähelläkin!
On vietetty aikaa kavereiden kanssa jonkin verran, tavattu kummipoikaa (miettikää, se pieni pallero täyttää huomenna 7v!).

Olen odottanut syksyä ja koulunalkua innolla ja onneksi vastoinkäymisetkin selviävät ehkä hiljalleen. Opinnot ovat harmillisen paljon verkkopainotteisia (opin ja saan aikaiseksi paljon enemmän koululla) ja harjoittelupaikka ja -aikakin on vielä vähän auki.Niin, ja lisäksi olen kesän aikana räpsäissyt muutaman kuvan, kuten ehkä saatoitte jo arvata!
Yritin ihan totta karsia nämä minimiin, mutta eikö joskus kuvat kerro enemmän kuin sanat?

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia.

  Onko eläinkuvat Kissankulmalta? Asun siinä suht lähellä ja näyttää tutulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo sieltähän ne, harmittaa että itse asuu niin kaukana ettei usein pääse käymään, toivottavasti ensi kesänä uudestaan - ihanaa kun possuset pääsi menemään ihan vapaina ja sai rapsutella kunnolla!

   Poista
 2. Ihanaa kun kirjoitit taas!Mukavaa syksyä Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, erityisesti säväytti tuo missä näkyvät kädet kaatavat skumppaa lasiin kallioilla. Ja tietty poke-pallokynnet... <3 Wau!

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia <3 kenelle ja mikä uusi perheenjäsen on tulossa? :)
  voimia ikävään, ei ole helppoa olla erossa rakkaastaan <3 :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ole helppoa mutta ei olisi ollut oikein sekään, että Petrus olisi tänne mun takia jäänyt ja olisi jättänyt ison haaveensa toteuttamatta - ja nyt jo kuukausi takana, enää neljä jäljellä...! Ja meille tulee!

   Poista
 5. Tosi kiva kun postasit! Jos et keksi aiheita kirjoituksille, niin päivä kuvina-postaukset on aina kivoja ja suurimmalle osalle lukijoista varmasti niitä mieluisimpia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että siellä vielä on jotain jota kiinnostaa! Ja joo, päivä kuvina on hyvä idea, sellaista en ole kai tähän blogiin edes ikinä tehnyt!

   Poista
 6. Ihania kuvia! Toi musta possu varsin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos kuvassa on possu, niin ei se voi olla epäonnistunut ;p <3

   Poista
 7. Ihanaa että postasit taas! Upeita kuvia! <3

  Ja tsemppiä kaukosuhteiluun, munkin korvaan kuulostaa tosi rankalta olla noin pitkä aika erossa! nostan hattua teille! onneksi nykypäivänä on kaikki somet (mikäli ne siellä Kiinassa toimii) yhteydenpitoa helpottamassa. Vaikka onhan tuokin aika laiha lohtu silloin, kun ikävä on suurimmillaan... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Larissa! ♥
   Ja onneksi on tosiaan somet. Googlen palveluthan siellä ei toimi, mutta onneksi sitä on muitakin keinoja pitää yhteyttä - riippuen toki miten yhteydet toimii. Mutta kuukausi jo takana, "enää" neljä jäljellä..!

   Poista