24.5.2017

Jonne Aaron | 20.5.

Hassua, miten jotkut muistot säilyy mielessä tosi kirkkaina, vaikkei niissä tapahtuisi mitään merkittävää. Muistan kävelleeni äidin ja siskon kanssa ulos Tapiolan Stockmannilta kuunnellen fiilistellen Negativen Anorectic -albumia. En muista koko päivästä mitään muuta kuin tuon parinkymmenen sekunnin mittaisen pätkän ollessani 11-vuotias.

Negativea tuli kuunneltua vielä monta vuotta tämän jälkeenkin, kunnes aloin fanittaa Tokio Hotelia niin, ettei muille bändeille jäänyt juuri tilaa... Tällä hetkellä Negative on "tauolla", mutta Jonne Aaron nousi uudelleen pinnalle Vain Elämää-sarjan jälkeen. Kävin pari vuotta sitten äidin kanssa Jonnen keikalla, ja niinpä ostin tänä vuonna taas keikkaliput äitienpäivänä. Äiti ei päässytkään, mutta onneksi sain Petruksen seuraksi. 

Luontokuvaus on se, mitä on tullut eniten harjoiteltua. Kaipaisinkin lisää harjoitusta esimerkiksi muoto-, tapahtuma- ja yökuvaukseen. Siispä otin keikalle kameran mukaan, ja tässä muutamia kuvia lauantai-illalta (otan mielelläni vastaan palautetta ja kehitysideoita!)
Eipä tämäntyylinen musiikki ole ihan mun ominta, mutta olihan tuolla jälleen omanlaisensa fiilis keski-ikäisten Vain Elämää-fanien keskelläkin. Odotan kuitenkin innolla Jonnen lupailemaa rockimpaa tyyliä ja Negativen paluuta, milloin tämä sitten tapahtuukaan.

Onko teidän musiikkimaku pysynyt pitkään samana, vai onko se vuosien aikana muuttunut paljonkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti